5 nemokami žaidimai verti Jūsų laiko

Naudingi patarimai 2018 Rugpjūtis 15

Dažnas žaidėjas susiduria su finansinėmis problemomis norėdamas įsigyti žaidimus, tačiau ne visada būtina turėti storą piniginę, kad įsigytum gerą bei įtraukiantį žaidimą. Šiandien Jus supažindisime su penkiais žaidimais, kuriuos būtina turėti savo PS konsolėje, žinoma, išskyrus Fortnite.

warframe.png

Warframe

Šaudyklės žaidimas skirtas žaisti kartu su draugais ar atsitiktinai sujungtais žmonėmis komandoje ir labiau skirtas komandiniam žaismui, jei esate Gears of War ar Mass Effect žaidimų mėgėjas – šitas nemokamas trečiojo asmens šaudyklės žaidimas turėtų palikti gerą įspūdį.

h1z1.jpg

H1Z1: Battle Royale

Išpopuliarinęs Battle Royale tipo žaidimus, tačiau nelabai galintis lygiuotis su tokio kalibro žaidimais kaip PUBG ir Fortnite, pasirodė PlayStation konsolėse ir jis yra visiškai nemokamas. Puikus būdas praleisti laisvą laiką.

World of Tanks

Daugumos žinomas ar bent jau girdėtas, nors neretai primirštas, World of Tanks yra vienas geresnių nemokamų žaidimų PlayStation parduotuvėje.  Prieš žengdami į mūšio lauką galėsite išsirinkti 1 iš 150 tankų, kas skamba ganėtinai šauniai.

Paladins

Jeigu nesate tikras ar Jums patiks Overwatch arba galbūt tiesiog neturite tam pinigų – Paladins puikus pasirinkimas. Ši šaudyklė neretai vadinama jau minėto žaidimo prastesne kopija, bet dėl to žaidimo nurašyti į niekam vertus nereikėtų, žaidimas, kuris yra tikrai neprastas pasirinkimas žaisti po sunkios darbo dienos ar tiesiog vėlyvą penktadienio vakarą.

Clicker Heroes

Galbūt ir šiame sąraše visiškai nepritampantis žaidimas, tačiau puikus pasirinkimas atsipalaiduoti ir išlieti pyktį po nesėkmingai susiklosčiusių NBA2K ar FIFA Ultimate Team rungtynių. Didžiausiąją dalį laiko Jums teks spaudinėti tik vieną mygtuką, bet kodėl gi ne?